• image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
 • image
  2,300,000 € Per Shitje
  Favorites
 • #ID : PROMEGA2
 • Lloji: Hotel
 • Cmimi: 2,300,000 €
 • Vlorë-Rradhimë
 • 33

SHITET HOTEL ROALB NE RRADHIME I SAPO NDERTUAR ANES DETIT

Shitet Hotel Roalb ne Rradhime Vlore vetem 15m larg buzes se detit direkt permbi shetitoren me nje pamje te mrekullueshme, me certifikate pronesie i sapo ndertuar me nje strukture 4 kateshe akomodimi teper lukzose dhe moderne i perbere nga 33 dhoma te kompletuara me ashensor, restorant edhe bar. Hoteli eshte i kompletuar dhe ndertuar sipas te gjitha standarteve te kohes me nje invenstim modern te pakursyer ne pjesen e arrendimit dhe mobilimit duke perfshire gjithashtu pjesen e jashtme, barin edhe restorantin.
Operon qe prej vitit 2019 ne industrine e turizmit duke bere te mundur ndertimin e tregut te vet si dhe nje imazh mjaft te mire ne kompanite online ne te cilat edhe sot vazhdon te jete ne eficiense pune.
I perbere prej 5 katesh ne total perfshire edhe garazhin nentoke prej 500 m2, objekti ka nje siperfaqe totale ndertimi prej 1910m2.
Kati i pare prej 330 m2 perfshin restorantin, barin dhe recepsionin i hotelit, ndersa 3 katet e tjera perbejne 33 dhomat akomoduese me nje siperfaqe prej 360 m2 secili kat.
Tarraca e perparme dhe pjesa e jashtme mbulojne nje siperfaqje prej 390 m2 e mbuluar me tenden moderne te diellit.
Nertimi i hotelit eshte i kompletuar si nga ana e brendshme me dhomat e nje standarti te larte, ashtu edhe nga ana e jashtme duke perfunduar me fasaden e vecante dhe gjelberimin me lulishte.
Cmimi eshte i negociueshem!

 • Tualet : 0
 • Dhomen e ndenjes : 0
 • Sipërfaqja : 1910 m2

Prona të ngjashme