• image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
 • image
  2,500,000 € Per Shitje
  Favorites
 • #ID : PROMEGA3
 • Lloji: Hotel
 • Cmimi: 2,500,000 €
 • Sarandë-Sarande

SHITET HOTEL LUKSOZ I PERFUNDUAR

Shitet Hoteli i kompletuar me 29 dhoma luksoze ne te cilat dy jane suita. Hoteli eshte i pajisur me pishine dhe cadra e shezllone moderne. Ka parkim te sigurt i cili ndodhet posht hotelit. Ka nje perfekte e cila mbulon gjith horizontin e detit te Sarandes. Restoranti i hotelit eshte i kompletuar me te gjitha pajisjet e nevojshme. Gjithashtu dhe barit te hotelit nuk i mungon asnje gje. Hoteli ka nje ambient te kendshem per te kaluar pushime perfekte. Toka ne krah te hotelit shitet gjithasthu me te dhe ka nje hapesire shum te bollshme per te nisur plane ose aktivitete te ndryshme ne te ardhmen.

 • Tualet : 0
 • Dhomen e ndenjes : 0
 • Sipërfaqja : m2

Prona të ngjashme